Levering

leveringLever til tiden
Aflever bilen til tiden, hvis du afleverer bilen for sent kan du komme til at betale en ekstra dag eller et højt gebyr. Ønsker du at leje en bil en ekstra dag, så sørg for at ringe i forvejen for at lave en aftale om dette.

Undersøg bilen grundigt
Tjek bilen grundigt før aflevering. I særdeleshed bør du tjekke handskerummet, bagrude og mellem sæderne. Dette er pladser, man nemt glemmer ting igen. Hvis du taber noget, kan det være svært at få tilbage, især hvis du har lejet bilen i udlandet.

Husk dine egne nøgler
Fjern alle dine egne nøgler fra nøgleringen når du afleverer nøglerne tilbage til udlejeren.

Medbring kontrakten
Medbring en kopi af kontrakten, da den sandsynligvis inneholder personlige oplysninger og kreditkortoplysninger. Den kan også være nyttig, hvis noget skulle opstå senere.

Fortæl, hvis du har problemer med bilen
Hvis der var nogen problemer med bilen så fortæl selskabet om dette ellers kan du blive opkrævet for dette bagefter. Er der alvorlige problemer, må du selvfølgelig fortælle dette straks, når det opstår.

Spørg efter kvittering
Husk at få kvittering med, når du afleverer bilen.

Aflevere bilen selv
Lad aldrig en repræsentant fra hotellet, eller en anden person end dig selv levere bilen tilbage til selskabet. Du er ansvarlig for bilen, indtil den bliver leveret. Chancerne er, at bilen kan blive misbrugt, og det er dig, der står tilbage med regningen.