Tips for at få en rimelig lejebil

tips_for_billigBestil i god tid og få en billigere pris
Bestil din lejebil så tidligt som muligt. Du kan spare så meget som 50% ved at bestille 3-4 måneder i forvejen. Priserne vil sjældent falde, hvis du venter med at booke til tættere på avhentedato.

Leje for en weekend
Mange biludlejningsfirmaer definere weekenden fra sent torsdag til sent søndag eller tidligt mandag. En biludlejning til en sådan periode kan måskegive en lavere pris, end hvis du for eksempel vælger at bestille fra fredag til søndag.

Søg alternativt hentested
Biludlejning i lufthavnen er altid det dyreste. Måske ligger lufthaven tæt på byen og så kan der være mange penge at spare ved ikke at hente bilen et andet sted end lufthavnen.

Når du sammenligner
Vær opmærksom på, at andre hjemmesider kan vise en fast pris, og kan overraske dig senere med meget højere samlede omkostninger. Kontroller, om ubegrænset kilometertal er inkluderet, så slipper du tillæg i prisen senere.

Bestil en mindre bil
Sommetider kan det være billigere at bestille en mindre bil, og håbe, at du kan få en opgradering, når du henter bilen. Vær dog sikker på, at bilen tager det ønskede antal passagerer og bagage.

Spørg om opgraderinger
Når du skal hente bilen, så spørg om de har billige opgraderinger. I nogle tilfælde kan du være heldig og få opgraderingen gratis.

Fyld tanken op
Fyld tanken op på din bil, før du afleverer den, hvis dette står i lejekontrakten. De fleste virksomheder tager en højere pris for brændstof end tankstationer. Nogle har også et gebyr, hvis du ikke har fyldt tanken op.

Bestil via lejebilen.com
Vi afhenter og tjekker priser fra rigtig mange udlejningsselskaber. Dette gør at du som kunde opnår den laveste mulige pris.