New car hire web site

Lejebilen.com tilbyder overkommelige biludlejning og billeje i hele verden.
Hej. Jeg har fundet en interessant ny hjemmeside, der er ekstremt billig biludlejning i hele verden. Hjemmesiden hedder www.lejebilen.com og den hævder følgende:
Sikker booking af bil i 3 nemme trin
Garanteret laveste pris og en billig udlejningsbil
Ingen ekstra gebyrer
God service via e-mail eller telefon
Garant bil fra en velanset biludlejningsfirma
Verdens bedste søgemaskine til biludlejning

Det så interessant ud, så jeg besluttede at undersøge sagen nærmere. Jeg skulle til Lyon i 14 dage og booket en billig udlejningsbil i golf klasse på internettet.
Siden var enkel og klar, og jeg kunne endda vælge valuta for tjenesten. Det er sandt, at din booking er sikker, og det gik i 3 nemme trin, som lovet.

Jeg besluttede at booke en golf med temmelig meget ekstraudstyr så som soltag, GPS navigation, fartpilot og ekstra styling. Bilen blev leveret af Herz.
Da jeg gik gennem bookingen og fik en bekræftelse via e-mail, blev jeg sikker på at det er CarTrawler som er søgemaskinen bag www.lejebilen.com.
Jeg undersøgte mer om dette selskab, og det er rigtigt, at det er verdens største søgemaskine for biludlejning. Så dette punkt er riktigt.
Siden søger alle større biludlejningsfirmaer i verden og kommer op med de bedste priser.
Så det lader til, at punktet for garanterede bil fra et kendt lejeselskab er korrekt.

Når jeg reserveret så jeg efter en billig udlejningsbil. Men jeg vil gerne have lidt ekstra komfort og valgte derfor en golf fra Herz.
Selv med alt ekstra udstyr var det en rimelig lejebil for mig. Jeg tænkte på om jeg fik en ekstra regning på dette, men jeg gjorde det ikke.
Så der var ingen afgifter eller lignende i tillæg efter bestillingen.

Jeg er meget tilfreds med denne servicen. På hjemmesiden var der meget gode priser og gode søgeresultater.
Og når du søger på Google efter overkommelige biludlejning eller billeje kommer denne side højt oppe i søgeresultaterne.
Konkurrencen mellem billejefirmaer virker hård i øjeblikket,
så det bliver interessant at se, hvordan de etablerede biludlejningsfirmaer Herz, Avis, Europcar, National, osv. er i stand til at håndtere denne udfordreren.

Vi ønsker i alle fald denne nye aktør held og lykke. Sitet er nemt, priserne er lave, og tjenesten er god. Lige hvad vi forbrugere har brug for!

This entry was posted in Siste nytt. Bookmark the permalink.