Affordable car hire world-wide

Hej. Mit navn er Gunnar Eriksson og jeg bor i København. Jeg var på ferie i Italien i sommer, og vi kørte rundt i en bil, som vi hadde reserveret via webstedet www.lejebilen.com. Vi er meget tilfredse med hjemmesiden og med tjenesten.
Vi søgte efter bil på Google og fandt en hel del hits, når vi brugte søgeordene “rimelig  biludlejning” og “biludlejning”. Vi faldt for design og renlighed på siden www.lejebilen.com. På første siden er det tydeligt, at det drejer seg om billeje. Skemaet var let at udfylde, jeg antager, at nogle biludlejningsselskaber er interesseret i at vide førerens alder, og at vi derfor kan få nogle billigere tilbud. Det er også meget praktisk at vælge valuta til danske kroner.
Vi har også søgt på andre websites og undersøgte priser. Det er altid bra at få en lav pris, så varer feriebudgette yderligere. Efter at have sammenlignet Herz og Avis med lejebilen.com fandt vi ud af, at denne siden faktisk kom med de bedste priser. Der står jo også “Garanteret laveste pris” på hjemmesiden. Det der forundrer os lidt, er, at vi endte med en Avis bil, og det var billigere end hvad vi fandt på Avis sin hjemmeside.
Som jeg sagde, vi endte med en bil fra Avis. Da vi kom til lufthavnen uden for Rom, var det let at finde Avis sit kontor, det var sammen med alle de andre biludlejningsfirmaer i en korridor. Vi fik vores Passat og startede på vores ferie. Vores bil var en diesel version med masser af luksus udstyr og meget god plass til vores store familie. Den var også udstyret med et barnesæde til junior. Sædet havde vi reserveret på webstedet, og det blev sat i bilen, før vi kom. Korrekt god service.
Vi er meget glade for, at den nye hjemmeside  www.lejebilen.com er online. Det gør det meget nemt for os som kunder at søge på Google efter billeje eller biludlejning. Sitet er nemt at bruge, det giver gode priser, og vi er en glad, lykkelig familie, der har sparet en masse penge takket være hjemmesiden.
Mange tak for god hjemmeside og god service!

This entry was posted in Siste nytt. Bookmark the permalink.